Natuurlijk heeft u vroeger gestept. Maar wellicht herinnert u zich ook nog de pijn in uw kuiten als u wat verder moest zijn. Met deze step zult u die problemen zeker niet hebben! Gewoon even de 'gas'hendel intrekken en u zoeft met 25 tot 30 kilometer per uur naar uw bestemming! En die bestemming mag ook nog eens wel 25 kilometer verder liggen voordat deze step weer even aangesloten moet worden op het stopcontact.

Maar het grootste voordeel van de L6 (onze meest 'sexy' step is misschien wel het feit dat hij in bijna iedere achterbak past. Dus u parkeert (biivoorbeeld) lekker in de ArenA parkeergarage, pakt de metro naar het Weesperplein en zoeft dan naar de Prinsengracht! Dat noemen wij nu Eerste Hulp Bij Autostress.

En rijdt u al energiebewust (electrisch of hybride), dan is dit de manier om van de laadpaal bij uw bestemming te komen!

 

De L-Serie producten van INMOTION zijn hun moderne interpretatie van de Step. Wij hebben zelf een voorkeur voor de L6 en Lively (bijna hetzelfde). Die hebben namelijk het "hipste" uiterlijkj en de beste specificaties.